Iohannis, în corzi. Ciolacu: ”Președintele trebuie să răspundă pentru acuzațiile grave de incitare la ură pe care le-a făcut”

Iulian Iacobescu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, arată, clar, cum, în 2014, Iohannis spunea că ruperea Ardealului este un cretinism și, în 2020, același Iohannis s-a sucit.

”Klaus Iohannis, 2014: ”Cum poate cineva să afirme în spațiul public că cineva vrea să rupă Ardealul sau să ducă la o învrăjbire a ardelenilor împotriva oltenilor. Astea sunt cretinisme. Așa ceva nu ai voie să spui”.

Cu toate acestea, Iohannis a putut. În 2020. Din disperarea de a ascunde incompetența, lipsa soluțiilor concrete, prostia și corupția Guvernului pe care îl conduce.

Acesta este motivul pentru care am depus azi plângere împotriva lui Klaus Iohannis la Consiliul Național de Combatere a Discriminării. Președintele trebuie să răspundă pentru acuzațiile grave de incitare la ură pe care le-a făcut, fără să aibă o minimă probă”, a scris Ciolacu.

Klaus Iohannis, 2014: ”Cum poate cineva să afirme în spațiul public că cineva vrea să rupă Ardealul sau să ducă la o învrăjbire a ardelenilor împotriva oltenilor. Astea sunt cretinisme. Așa ceva nu ai voie să spui”. Cu toate acestea, Iohannis a putut. În 2020. Din disperarea de a ascunde incompetența, lipsa soluțiilor concrete, prostia și corupția Guvernului pe care îl conduce. Acesta este motivul pentru care am depus azi plângere împotriva lui Klaus Iohannis la Consiliul Național de Combatere a Discriminării. Președintele trebuie să răspundă pentru acuzațiile grave de incitare la ură pe care le-a făcut, fără să aibă o minimă probă.Video complet, aici(sursa Digi 24): https://www.digi24.ro/special/dosare/cotroceni-2014/alegeri-prezidentiale-2014-klaus-iohannis-despre-tema-ruperii-transilvaniei-sunt-cretinisme-318352

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 4 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *