Incredibil! Bătaie de joc în stil penelist! Un chelner, director de spital! Pe când un frizer?

Iulian Iacobescu

Călin Andreș, primarul din Câmpeni, este de-a dreptul revoltat după ce în funcția de manager interimar al Spitalului Orășenesc a fost numit un fost chelner. Edilul solicită ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să revină „de urgenţă” asupra deciziei. El avertizează că nici medicii unităţii nu sunt de acord cu noua numire.

Propunerea pentru noul manager al spitalului a fost făcută, potrivit lui Andreș, de șeful PNL Câmpeni.

Andreș a explicat că în luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Călin Ilie Bodea, și i-a cerut ministrului să îi prelungească mandatul cu trei luni. Din păcate, ministrul Sănătății nu a ținut cont de propunerea primarului și vineri l-a numit pe Valentin Gog, la propunerea președintelui PNL Câmpeni.

„Nu ştiu ce îl recomandă pe noul manager, a fost chelner şi în ultima perioadă şef de sală la un restaurant din oraş. Îi cer ministrului Sănătăţii să revină, de urgenţă, asupra acestei numiri şi să îl numească pe Bodea”, a spus Andreş.

Mai mult, potrivit edilului, Valentin Gog nu a lucrat pe partea economică decât din postura de şef de sală la nunţi, botezuri şi înmormântări şi este specialist în numărarea porţiilor de mâncare, în timp ce a conduce un spital este cu totul altceva.

Sursa citată a mai adăugat că, pe pagina de Facebook a lui Gog, acesta a scris că a studiat la ”Școala vieții”.

Față de Gog, Călin Ilie Bodea a mai fost manager la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni, a lucrat ca inginer de mină, a fost secretar de stat la Ministerul Economiei, iar de la numirea sa în fruntea Spitalului Orăşenesc Câmpeni unitatea funcţionează bine, a adăugat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *