Inconștiență criminală și bătaie de joc! Prefectul de Hunedoara s-a autoizolat în instituție!

Iulian Iacobescu

Vasilică Potecă, prefectul Hunedoarei, suspect de COVID-19, dă dovadă de o totală nepăsare – soră cu nesimțirea – și pune în pericol viața angajaților săi și a familiilor acestora.

Omul, vrând, probabil, să își protejeze propria familie, s-a autoizolat în clădirea Prefecturii, ignorând, astfel, faptul că poate îmbolnăvi 100 de oameni, câți sunt angajați acolo. Care, la rândul lor, duc virusul în familiile lor…

”Vasilică Potecă suspect de imbolnăvire cu Covid -19 în urma contactului direct cu persoane depistate pozitiv (Florin Oancea, Adrian David și Lucian Heiuș), a decis să se autoizoleze (doarme, manâncă și merge la toaletă) în cladirea Prefecturii. Instituția Prefectului își are sediul (chirie) clădirea Consiliului Județean Hunedoara unde își desfășoară activitatea peste 100 de persoane!

Cum poți cere cetățenilor să respecte recomandarile guvernului când tocmai reprezentantul acestuia în teritoriu se pare că le încalcă?

Ce spune recomandarea?
• Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse.
Aplicare;
• “Prefectul judeţului, Vasilică Potecă, aflat în izolare la sediul instituţiei, stabileşte măsurile şi urmăreşte aplicarea lor în judeţul Hunedoara.”

Măsura care trebuie luată;
▪ În cazul în care încălcați regimul autoizolării la domiciliu riscați amendă de până la 20.000 de lei, precum și dosar penal în cazul în care contribuiți la răspândirea virusului.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Mircea Bobora a intrat în contact cu aceleași persoane, depistate pozitiv, dar s-a autoizolat acasă!

Nu ne mai rămâne decât să sperăm că rezultatul testelor va fi negativ și să ne rugăm Domnului să ne apere de năpastă!”, scrie HD24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *