Inconștiență criminală! Mesaj șocant al senatorului PNL Carmen Hărău

Iulian Iacobescu

În plină epidemie de coronavirus, un senator al partidului aflat la guvernare, ai căror miniștri ne spun mereu că trebuie să ascultăm de autorități în lupta lor împotriva răspândirii COVID-19, a găsit un mod grosolan de a ataca Partidul Social Democrat.

Deoarece e încă în libertate, evazionista și traficanta de influență Carmen Eleonora Hărău, senator PNL de Hunedoara, își permite să spună că, dacă ar fi depistată pozitiv cu COVID-19, s-ar duce să îl pupe pe Laurențiu Nistor, liderul PSD la nivel județean.

”Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 după el. În cîteva zile voi afla rezultatele testelor.
Nu-i deloc plăcut să stai închis în casă 14 zile, când munca ta presupune relația cu oamenii, dar este un act de responsabilitate față de semeni, față de sănătatea lor, nemaivorbind de faptul că, atunci când nu procedezi astfel, te plasezi în afara legii.
Când am citit declarația dlui Laurențiu Nistor, m-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieși pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne ferește!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găsește și să-l pup apăsat ca recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! ”, a scris senatorul liberal.

Dacă Orban vrea să cenzureze știrile, ar trebui întâi să-și cenzureze cretinii din partid. Dosar penal de instigare la ură!!!


2 thoughts on “Inconștiență criminală! Mesaj șocant al senatorului PNL Carmen Hărău

  1. Bună ziua Vă implor ajutatima să aflu adevărul oare așa mult cer. Am o fetiță Grav Bonlava Cristina Adriana are doar 15 Anișori din păcate am fost nevoit să o Operez de inima la Institutul de Transplant Tg Mureș trebuia să îi schimbe Valva Pulmonara să îi pună una biologică dar în timpul Operației i sa spart Aorta care ducea sângele spre Creier a rămas fără Oxigen timp de 12 minute de 2 ani și 11 luni fetița mea este o leguma acum.Nu înțeleg Cum într-un bloc Operator sa lași un copil 12 minute fără Oxigen la Creier unde era Pompa care trebuia să îi Oxigeneze Creierul. Acei Doctori ai Dosar penal pentru Malplax Medical dar de 2 ani și jumătate nu a plecat Dosarul de la Politie către Tribunal oare de ce sunt foarte cunoscuți. .Atit doresc sa aflu adevărul oare așa mult cer.

  2. Emanatia unui creier maaaaare cat o nuca! O fi vreo moda in PNL, se poarta femeile capabile doar de discursuri demne de usa cortului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *