În plină pandemie, Iohannis decorează sașii care care au luptat de partea Imperiului Austro- Ungar împotriva românilor în primul război mondial!

Iulian Iacobescu

Incredibil, în loc să se preocupe de pandemia de coronavirus, iohannis face gesturi de o gravitate extremă, care nu ar trebui să rămână fără consecințe.

InPolitics dezvăluie despre această situație nemaipomenită.

”Cine zicea că președintele României e activ în ultima vreme doar prin declarații citite de pe prompter se înșală: Klaus Iohannis, și-a găsit timp miercuri să semneze o serie de decrete de decorare privind conferirea Medaliei Aniversare „Centenarul Marii Uniri” unor organisme dragi sufletului său.

Astfel, ”în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-au implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri”, Președintele Klaus Iohannis a conferit Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri” cîtorva instituții și organisme, între care Forumul Democrat al Germanilor din România, Asociația Federală a Saşilor Transilvăneni din Germania și Asociaţia Federală a Şvabilor Bănăţeni din Germania.

În treacăt fie spus doar, Marea Unire din 1918 a fost o consecință directă a Primului Război mondial, în care sașii au luptat de partea Imperiului Austro-Ungar împotriva românilor”, precizează inpolitics.ro.

4 thoughts on “În plină pandemie, Iohannis decorează sașii care care au luptat de partea Imperiului Austro- Ungar împotriva românilor în primul război mondial!

  1. Plâng bunicii în morminte ! Ce a fost și cea ajuns ! Tara mea frumoasă, și sufletul mie trist, scumpă Romanie des putea din tine aș face o mândrie! Scumpa mea Romanie ne plâng străbunii în morminte ! Vreau să fi frumoasă și iubită de noi români și săi punem pe călăi și pe misei în pribeag să stea cu toți sa fi frumoasă iar noi români sănătoși ! Te iubim și când suntem bolnavi și triști promitem ca vom avea ochi șî în ceafa să nu uite cei lacomi că ai tai feciori sunt bravi se ridică și te salvează din ghearele celor lacomi! Scumpa mea Romanie te iubim!!!

  2. Atat stie individul asta:ofera decoratii,retrage decoratii,uite decoratia,nu e decoratia!fix ca la alba neagra!Zero,nimic de capul lui!Si cand te gandesti ca un asemenea specimen ,creatura cu 2 maini,2 picioare,seamna a om dar nu e om,o mobila de decor,nimic mai mult,a fost votat a 2 a oara!Asta spune tot!🙈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *