În curând: dezvăluiri despre cine face jocurile la Grupul de Comunicare Strategică

Consilier Parlamentar: ”Somez Grupul de Comunicare Strategică să facă public numele persoanelor care ne mint de deja cinci săptămâni!”

Claudia Popa

Cristian Vasilcoiu, consilier parlamentar, atrage atenția asupra uriașei manipulări pe care o fac reprezentanții Grupului de Comuniare Strategică în buletinele zilnice în care ne spun situația îmbolnăvirilor cu COVID-19, a testelor efectuate, a persoanelor vindecate etc.

Consilierul parlamentar subliniază că datele furnizate de autorități ne jignesc inteligența.

Mai mult decât atât, Vasilcoiu somează Grupul de Comunicare Strategică să facă publice numele celor care ”ne mint de cinci săptămâni”.

Grupul de Comunicare Strategică

” Grupul de Manipulare Strategică ne ia și el la mișto!
În loc să scrie, clar, numărul de teste efectuate în ultimele 24 de ore, ei ne dau un număr total efectuate până acum (la zi, la prezent) si ne trimit pe noi să facem calculele, doar-doar ‘or mai acoperi din dezastru, din pixul (ne)comunicării.
Mai mult, ne dau numărul total de teste efectuate, nu de persoane testate, în condițiile în care suspecții și bolnavii sunt testați de 2-5 ori, cel puțin.
Apoi mai bagă niște “avioane” pro-active, prin comunicatele de la ora 13, cu echipamentele care ba au sosit, ba vor sosi.
După aceea, comunică rezultatele testelor la zile distanță de la efectuare, astfel încât nu știi câte teste din care zi au fost pozitive. Adică, teste efectuate azi, să zicem, 11, dar rezultatele lor nu vin azi, dar tot azi anunță confirmate pozitiv 7, dar nu din teste făcute în aceeași zi, ci în mai multe, anterioare. Nu poți să faci nicio statistică așa, ne furăm singuri căciula.
Așa se face că la noi ba crește, ba scade numărul de teste efectuate, ba crește, ba scade, numărul de îmbolnăviri. Noi nu putem vedea “curba” fiindcă ei nu fac teste, iar la cele pe care le fac mint prin omisiune, cu intenție!
Somez Grupul de Comunicare Strategică să facă public numele persoanelor care ne mint de deja cinci săptămâni!”, a scris Vasilcoiu.

În cazul în care Grupul de Comunicare Strategică nu va răspunde, ne revine obligația să facem publică identitatea păpușarului șef responsabil cu comunicarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *