Heil siktir, OberMasturBaniFuriEr IoHamNis !

Cică azi ar fi ziua unei matahale constipate din Sîghiu, un jăvrălău mîrîitor cu dinții încleștați ( și în gura proprie, și în slana multor case primite pe mangleală ). Un soi de hipopotam săsesc încrucișat cu o girafă obeză, ajuns pe Dîmbovița, ca șef de tur la moara de vînturi din dealul Cotrocenilor.

Dacâ ar fi vorba de vreun om de treabă, ar fi fost nimerite niște urări de sănătate și noroc. Cum însă vorbim de un marțafoi umflat cu pompa, de o corcitură de grofălău horthyst cu o semi-gardiancă de la Auschwitz, plus ceva gene de manglitor de Obor, singurele urări potrivite ar fi astea : să dea Dumnezău, birăule cleios, să ai parte de judecată cît mai degrabă și de sentințe cît mai drepte, pe măsura mizeriilor tale penale.

Iar tanti Karmen să-ți aducă la vorbitor chiftele de-alea gustoase, prea bune, prea ca la țară. Și poze cu plajele din Miami, desigur, ca să-ți aduci aminte ce trai bun aveai, pe banii proștilor de rumîni.

Hai, herr IoHamNis, spor la chef ! Cît mai poți, pînă nu-ți expiră termenul de garanție și-ți trimit ăia care te-au inventat, ca și lui Băse’, procurorii la poartă.

Hai, bea și chefuiește, nu te stresa, că hîrtiile alea oricum îs puse la loc sigur. Heil siktir și ciorbă de potroace, lebărule !

Konrad Haas

caricatură de Bogdan Petry

2 thoughts on “Heil siktir, OberMasturBaniFuriEr IoHamNis !

  1. Si din partea mea un mare SICTIR unei javre manipulata si vânzător de România.E greu de luptat cu securitatea care se afla in puncte cheie.Mult succes in lupta cu mafia iohanista si PNL-ista .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *