Gabriela Firea: ”Cat ii mai tratati ca pe niste fiinte inferioare pe romani, “dragi” guvernanti?”

Iulian Iacobescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac dur la guvernarea PNL, după numirea controversată de la DSP București.

Firea susține că liberalii dau dovadă de un dispreț total față de români și lansează ideea potrivit căreia ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ar trebui demis.

Militari pusi sa acopere prostia si afacerile din pandemie! Cat ii mai tratati ca pe niste fiinte inferioare pe romani, “dragi” guvernanti? Cat ne mai mintiti, manipulati, prostiti? Azi, o noua dovada a lipsei de respect fata de oameni pe care o manifesta guvernul PNL!

A aflat o tara intreaga despre haosul care domneste, la 5 luni de la debutul pandemiei, in majoritarea DSP-urilor din tara, in frunte cu Bucuresti!

Dupa atatea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzator cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare.

Zile in sir se suna la DSP-uri si nu raspunde nimeni!

Pacientii sunt transferati fara nicio noima cu precadere la unele spitale, pentru a le sufoca, in timp ce altele sunt goale sau lejere.

Au blocat testarea bucurestenilor de la Arena Nationala!

Au girat prin aviz cabinete medicale care dau erori impardonabile, pe banda rulanta, la testarea PCR!

Lipsa crasa de profesionalist si de respect fata de cetateni!

Care ar trebui sa fie reactia unui guvern normal intr-o astfel de situatie?

Demisia sau demiterea imediata a ministrului sanatatii! Nou ministru al sanatatii sa faca urgent ordine in DSP-uri!

In loc de aceasta atitudine absolut fireaca, premierul il gireaza in continuare pe ministrul PNL al Sanatatii! Doar e coleg de partid cu el si prieten!!

Mai mult, circumstanta agravanta, in loc sa demita, macar, directorul DSP Bucuresti (fina ministrului educatiei – PNL), aceasta doamna Nicolescu ramane in continuare la carma DSP Bucuresti, cu o singura dar grava modificare! I s-a adus un coordonator militar!!

Auziti, militar! Un general!! Pai ce treaba are Armata cu Sanatatea?

Nu mai suntem in stare de urgenta!

Nu mai suntem sub ordonante militare! Toata omenirea se relaxeaza inteligent, numai noi aducem comanda militara in Sanatate, pentru ca Guvernul nu este in stare sa demita politrucii si incompetentii din DSP si Ministerul Sanatatii!

Sunt mii de medici capabili care pot fi cooptati sa conduca DSP-urile! Trebuie cautati in spitale, nu in sediile de partid!

De ce sa aduci generali la pensie sa conduca DSP?? Care e logica? Nu avem suficienti medici tineri, dornici de munca si care pot fi promovati? Doar ca acoperi incompetentii cu carnet de partid?

Este inimaginabil ce se intampla!

Este sfidare a bunului simt al romanilor!

Sa-ti tii prostii de la partid in functii si sa-i acoperi cu generali!

Prostii de la partid sa incaseze salarii grase in continuare si sa faca afaceri in pandemie! De genul afacerii Unifarm!!

#AcoperaProstiiCuArmata
#IncompetentaMascataCuStele
#NuMaiSfidatiOamenii, a scris Firea.

Militari pusi sa acopere prostia si afacerile din pandemie! Cat ii mai tratati ca pe niste fiinte inferioare pe romani,…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 7 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *