Exploziv! Fostul șef al Poliției Capitalei, Nelu Lupu, cel care a mers în Israel cu amanta, a băgat în carantină o secție de Poliție din Capitală

Iulian Iacobescu

UPDATE

Apar informații bombă despre cazul de la Secția 14 de Poliție din București, unde 14 oameni ai legii au intrat în carantină.

Persoana care a infectat cu virusul COVID-19 cei 14 polițiști de la Secția 14 Poliție cu ocazia unui meci de fotbal disputat în timpul liber este un fost agent de la Secția 14 Poliție, acum pensionat, dar recuperat la ADPP 4 de primarul sectorului 4, de directorul ADPP sector 4, Marian Goleac (cercetat penal că are diplomă falsă de Bacalaureat) – soțul subprefectei PSD de București, Matilda Goleac și de fostul adjunct al DGPMG, Nelu Lupu – personaj care a infectat zeci de persoane cu COVID -19 după o excursie în Israel alături de nevastă și amanta care lucra în Primăria Generală a Capitalei.

Coincidență sau nu, fostul agent care a îmbolnăvit cei 14 polițiști de la Secția 14 lucra la ADPP4, în același birou cu soția fostului adjunct DGPMB, Nelu Lupu (și ea integrată cu #coronavirus), dar și cu ginerele fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Surse au afirmat că după ce fostul agent al Secției 14 a contaminat foștii colegi aflați acum în carantină, medicii au depistat că și familia acestuia compusă din doi copii și soție au contactat virusul COVID-19 și se află internați în spital. Reamintim că fostul șef al DGPMB, Nelu Lupu, a infectat zeci de persoane cu #coronavirus după o excursie în Israel alături de nevastă și amanta care lucra în PGMB. Totodată, și fiul acestuia, ofițer SRI, dar și soția acestuia, gravidă și copilul lor au fost infectați cu COVID-19, fiind acum internați.

Sursa infectarii este Eftene Matei, poreclit Matteo. Lucra în birou cu soția lui Nelu Lupu si cu ginerele lui Piedone la ADPP4.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *