Evenimentele mondiale sunt anulate, numai UNTOLD -ul lu’ Boc, nu

Iulian Iacobescu

În plină pandemie de COVID-19, când oamenii nu știu cum să stea mai la distanță unii de alții, când evenimentele mondiale sunt anulate – Turneul de Mare Șlem de la Winbledon, Roland Garros – la Cluj e altă lume.

Nu e vorba, că, dacă ne uităm în presă, de când e Boc primar acolo, raiul s-a mutat la Cluj, iar noi, miticii, n-avem decât să regretăm că nu-l avem edil.

UNTOLD 2017. Boc nu îi aude pe clujeni. Oamenii sunt disperați ...

Deși ne aflăm în stare de urgență, la Cluh optimismul este în floare. Și aceasta pentru că se vând bilete pentru Untold, care este anunțat pentru 30 iulie – 2 august.

Este evident faptul că festivalul nu va avea loc, pentru că  va fi imposibil a se permite ca timp de patru zile și patru nopți câteva sute de mii de oameni să stea unul lângă altul într-un parc sau o sută de mii înghesuiți ca sardelele. Ca să nu mai vorbim de riscul la care s-ar supune Clujul și o țară întreagă, având în vedere faptul că mulți dintre festivalieri sunt veniți din străinătate.

Presa spune că biletele nu sunt deloc ieftine: de la 2300 lei un acces Vip 4 zile sau 900 lei un acces simplu pe 4 zile, la biletele de o zi – 400 lei. Mai mult, pe site-ul Untold se poate efectua deja și check in-ul pentru festival!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *