Dumnezeu nu doarme, usr-iștilor!

Daniel Constantin, cetățean care a trăit 10 ani în diaspora, cu studii de sociologie, politologie si psihologie, îi atacă grav pe ”salvatorii de meserie” care nu sunt în stare să se salveze nici pe ei.

Dumnezeu nu doarme!

Ironia sorții face ca ăștia de se ocupau cu salvatul a orice, salvatorii de meserie, USR, Ceaușescu, Dide, Angi… Pellea, Chirilă, ăștia de îi înjurau pe bătrânii știrbi și analfabeți și bețivi de la țară, să nu fie capabili să se salveze nici măcar pe ei.
După cum vedeți USR și Plus au încetat orice comunicare publică pe orice temă…. sunt toți cu “Stați acasă”.

Băi Uniunea Salvatorilor… cum e să “Stați acasă” și să așteptați să vă salveze țăranii bețivi și știrbi? Cum e să vă salveze votanții Ciumei Roșii?
Cum e să ajungeți să fiți hrăniți nu de multinaționalele care importă produse de oriunde, ci de țăranii din piețe, ăia care mai au o mică gospodărie și mai produc o legumă, un fruct?

Băh, eu în locul vostru aș muri de foame, decât să accept așa ceva. Păi de aia ați înghețat voi în Piața Victoriei și ați sărit în sus și v-ati bătut cu știrbii? Dacă sunteți ai dracu, dacă vă pasă și sunteți cu coloană vertebrală și principii, muriți mah de foame în casă.
Hai să vă văd cât de #rezist mai sunteți.
#unitinunemaisalvam?

Mai țineti minte când aruncați cu hârtii de 1 ron în țăranii din Iași?
Dacă vă e foame, o să-i rog pe țăranii ăia să vă arunce câte un cartof, o ceapă… o lobodă.

Futu-vă muma în cur de hiene! S-a intors roata, gloabelor!
V-ați luat muia inapoi definitiv.. și voi și diaspora”, a scris Daniel Constantin.

Acest articol reprezintă o opinie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *