Dezmăț la mănăstire! Credincioșii au fugit din calea poliției, măicuțele i-au ascuns

Claudia Popa

Ordonanațele militare și Învierea Domnului nu au făcut casă bună anul acesta în România, credincioșii fiind sfătuiți să stea acasă, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

La mănăstirea Florești din județul Cluj, însă, cu acordul stareței, Floresti, stavrofora Teodora Câmpan, şi in prezenta duhovnicilor protos. Visarion Paşca şi protos. Anastasie Berbecel, s-a oficiat slujba de Inviere in prezenta a 100 de participanti.

La un moment dat, politia a fost alertata si a venit in control, moment in care cei circa 100 de floresteni au fost ascunsi in pod de catre preoti, in sfidarea totala a legii!

“Va spun ca sunt nebuni completamente, au pus in pericol vietile participantilor si, indirect, ale comunitatii din Floresti! Maica Teodora ar trebui sa aiba dosar penal pentru incalcarea ordonantei militare si si cei doi duhovnici, la fel de vinovati! Este o bataie intreaga de joc ce s-a intamplat acolo!”, a relatat sursa Ziar de Cluj.

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, acesta nu ar fi un caz singular în România, existând mai multe postări pe Facebook în acest sens…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *