Cunoscută învățătoare din București: ”Nu am de gând să cer acordul niciunui părinte pentru nici o notă pe care să o pun în catalog sau lângă catalog”

Iulian Iacobescu

Claudia Chiru se revoltă pe decizia autorităților din Educație care doresc ca notele ce urmează să fie trecute în catalog să fie ”negociate”, înainte, cu părintele elevului.

”Deci. Deci.
Nu am de gând sa cer acordul niciunui părinte pentru nicio nota pe care sa o pun in catalog sau lângă catalog.
Nu am pus note după 12.03, s-a înțeles?
Plăcintăria din colț are nevoie de vânzătoare, ma duc acolo mai bine și nu trebuie sa fi studiat pedagogie, psihologie si alte gii, nu trebuie sa vorbesc și sa scriu corect, nu trebuie sa fac niciun flick-flack lingvistic, matematic, științific, comportamental și emotional. Trebuie doar sa fac frumos.
Deci.
Nu cer niciun acord.
#iesidinlinie ”, a scris Chiru.

Deci. Deci.Nu am de gând sa cer acordul niciunui părinte pentru nicio nota pe care sa o pun in catalog sau lângă…

Publicată de Claudia Chiru pe Luni, 18 mai 2020

2 thoughts on “Cunoscută învățătoare din București: ”Nu am de gând să cer acordul niciunui părinte pentru nici o notă pe care să o pun în catalog sau lângă catalog”

  1. Felicitări! Așa puteau fi părinții direct profesori! Ce nevoie mai aveau de noi, doar așa să fim dădace ptr.câteva ore bune?
    Bravo, doamnei învățătoare!
    Nici eu nu negociez notele cu părinții! Fiecare să facă ce a învățat și și-a ales în viață! Eu nu mă bag să fac operații, să dau sentințe în procese, să fac piese pe bandă, să fac pâine, etc, și, câte ar mai fi de spus!

  2. Cu siguranță, negocierea notelor nu a fost cerută de niciun consiliu al părinților, ideea minunată a izvorât din puținătatea minților celor înscăunați exclusiv pe criteriu politic în minister și care între elevi și “dăscălime” i-au ales pe cei dintâi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *