Cunoscut jurnalist de investigații, palmă pentru Nelu Tătaru

Claudia Popa

Patrik Andre de Hillerin îl ironizează, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, pe ministrul Sănătății, după ce aceșta și-a exprimat regretul pentru decesul unui cadru medical în lupta cu coronavirusul, însă nu a procedat similar și în cazul morții celor peste 150 de români răpuși de virusul ucigaș.

“Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul corinavirus în rândul personalului medical.

Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.
Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID 19 în data de 24 martie 2020. A fost testat și a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie 2020. Acesta a fost internat la domiciliu și nu a acceptat internarea. A decedat la domiciliu astazi, 7 aprilie 2020.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru își exprimă regretul față de această pierdere și transmite condoleanțe familiei. Ministrul Sănătății este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava.”

198 de morți până azi. Dar prima dată când Nelu exprimă vreun regret, o condoleanță, o ceva, este când moare cineva din sistemul de sănătate. Pentru că el, Nelu, e medic și trecător ministru în domeniu.

Păi, de fapt, așa o trebui să ne purtăm. Doar noi și ai noștri. Ești inginer? Păi nu-ți mai pasă de alții. Compasiune și solidaritate doar cu inginerii.
Aș putea continua, dar ați înțeles ideea”, a scris Patrik Andre de Hillerin.

“Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul corinavirus în rândul personalului…

Publicată de Patrick André de Hillerin pe Marţi, 7 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *