Culisele scandalului Bădulescu-Nicușor Dan. Cui folosește gestul lui Bădulescu?

Claudia Popa

Televiziunile au deschis astăzi jurnalele de știri cu scandalul dintre viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

În imagini se vede foarte clar cum cei doi au un comportament infantil.

Imaginile au devenit virale, iar internauții au făcut fel de presupuneri depre ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Cunoscutul jurnalist Val Vâlcu este de părere că acest scandal este favorabil ”victimei”, adică lui Nicușor Dan.

“Bădulescu a făcut un mare serviciu PNL şi lui Nicuşor Dan prin ieşirea de astăzi. Iar în ipoteza că Dan ajunge primar general, PNL ar trebui să-i asigure lui Bădulescu fotoliul de viceprimar pentru acest serviciu. 

Nicuşor Dan a avut sute de conferinţă de presă pe care nu le băga nimeni în seamă. El a fost absent în ultimile trei luni, în plină stare de urgenţă şi alertă, iar conferinţele sale de presă treceau nebăgate în seamă. Şi avea nevoie ca de aer de un scandal pentru lansarea campaniei electorale. Aurelian Bădulescu i l-a oferit pe tavă. 

Ce a făcut viceprimarul Bădulescu? A asigurat prezenţa pe toate posturile de televiziune şi viralizarea pe internet, pe reţele sociale, a aserţiunilor lui Nicuşor Dan. PNL nu a avut un agent electoral mai bun decât a fost astăzi Bădulescu, de când se ştie! Nicuşor Dan ar fi trebuit să facă ceva spectaculos, hollywoodian, să înghită flăcări, să sară într-un bazin cu crocodili de la 80 de metri înălţime ca să aibă mediatizarea pe care i-a oferit-o viceprimarul Bădulescu”, subliniază jurnalistul Val Vâlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *