Cristian Vasilcoiu, asul din mâneca Olguței Vasilescu

Claudia Popa

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu a scris, pe pagina sa de Facebook, un text în care spune că se bucură că va avea lângă ea o persoană pe care se poate baza. Este vorba despre Cristian Vasilcoiu, jurnalist cu o experiență de 20 de ani. Acesta candidează pentru un post de consilier local al municipiului Craiova.

Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu are o carieră care a coincis mulți ani cu a mea. Am fost amândoi jurnaliști la Cuvantul Libertății, în urmă cu 20 de ani, iar în ultimii ani am lucrat împreună la Ministerul Muncii și Parlamentul României. O lungă perioadă s-a dedicat presei, fiind jurnalist la toate televiziunile de știri și la mai multe ziare de interes național. Are simț critic, este de formație jurist și cunoaște transformările Craiovei din ultimii opt ani. Acum candidează pentru un mandat de consilier, făcând din nou parte din echipa cu care voi lansa noi proiecte de dezvoltare a orașului nostru și mă bucură ca voi avea lângă mine o persoană pe care știu ca mă pot baza, a scris Vasilescu.

Cristian Vasilcoiu are o carieră care a coincis mulți ani cu a mea. Am fost amândoi jurnaliști la Cuvantul Libertății,…

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Duminică, 23 august 2020

La rândul său, Vasilcoiu a scris o scurtă prezentare pe pagina sa de Facebook.

M-am născut și am crescut în Craiova, unde am debutat, în ianuarie 2000, la cotidianul local Cuvântul Libertății.
Am plecat în București în 2005 și am lucrat la ziare precum Jurnalul Național, Gardianul, Adevărul, Evenimentul zilei, dar și la televiziunile Realitatea TV, B1 TV, Digi 24.
Am fost, apoi, consilier al miniștrilor Muncii Lia-Olguța Vasilescu și Marius Budăi, iar în prezent sunt consilier al secretarului Camerei Deputaților, ați ghicit, Lia-Olguța Vasilescu.
Revin în orașul natal pentru a candida pentru un post de consilier local al municipiului Craiova, evident din partea PSD.
Mă regăsiți pe poziția 11 a listei de candidați PSD pentru Consiliul Local Municipal Craiova, a notat Cristian Vasilcoiu.

M-am născut și am crescut în Craiova, unde am debutat, în ianuarie 2000, la cotidianul local Cuvântul Libertății.Am…

Publicată de Cristi Vasilcoiu pe Vineri, 21 august 2020

Vasilcoiu a subliniat faptul că i se lipește zadarnic eticheta de exponent al ”ciumei roșii”.

23 August 1944, întoarcerea armelor!
Între timp au plecat și rușii, s-a dus și comunismul, am intrat în NATO și UE.
Numai candidatul PNL la Primăria Craiova a rămas consecvent, e membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Federația Rusă.
Bine, dacă ne gândim că tot el a fost primar numit de FSN, între ‘90 și ‘92, în două comune doljene, nu mai e de mirare. Adică primar pe vremea când nu se făceau alegeri, ci primarii erau numiți de conducerea FSN!
Și acum, dintre noi doi, eu având 9 ani la Revoluție, care ziceați că e comunistul, ciuma roșie, etc.?!
, s-a întrebat Vasilcoiu.

23 August 1944, întoarcerea armelor!Între timp au plecat și rușii, s-a dus și comunismul, am intrat în NATO și…

Publicată de Cristian Vasilcoiu pe Duminică, 23 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *