Cristescu: Orban, premierul izolat și suspect

Claudia Popa

Politicianul Radu Cristescu, atac dur la adresa lui Ludovic Orban și a apropiaților săi: scoate la suprafață o serie de lucruri pe care liberalii le ascund.

Orban și Iohannis se joacă, practic, cu viața românilor și dau în continuare dovadă de totală nepăsare față de cei care i-au votat. Cristescu ne pune în fața ochilor imaginea unui guvern care nu face altceva decât să caute mijloace să se salveze, chiar dacă, pentru a-și atinge scopul, nesocotește cetățenii acestei țări.

”Imbecilul e imbecil până la capăt!Ludovic Orban trebuia să se izoleze imediat, cu șleahta lui de incompetenți, după ce a aflat că bucătăreasa de la Guvern are coronavirus. Sau după ce taman știa ca nea’ Virgil, amiralul care nu a intrat niciodată la apă, a fost confirmat cu coronavirus.
Dar nu a făcut-o!
Abia acum când țara geme, toți imbecilii – cu Orban în frunte, se (auto)izolează.
Dar unde? Taman la Vila Lac 1! Asta în condițiile în care mii de români sunt ținuți în carantină, în condiții insalubre.
Crezând că pe liberali nu-i poate atinge niciun virus, ai lui Mandolină au avut impresia că virusul nu se lipește never nici de imbecili. Așa că nu au făcut demersurile necesare pentru achiziționarea de teste pentru Covid-19 necesare românului de rând. Dar acum sunt primii care le utilizează pe cele câte mai sunt…
După ce s-au jucat și se joacă în continuare alba-neagra cu viața noastră, Werner și Orban au arătat cât de mult le pasă de țară.
Pentru întreaga omenire #coronavirus este doar o încercare. Dar pentru România e un dublu blestem, atâta vreme cât virusul este “tratat” cu ignoranță și nepăsare de către imbecilii galbeni la suflet și la minte, cu Iohannis în frunte.

P.S: Pentru ca bătaia de joc să fie totală în aceste momente de mare cumpănă pentru România, s-a întâmplat ceea ce am scris încă de ieri : Ludovic Orban, desemnat de Iohannis premier! Cu toate ca acesta e unul izolat și totodată extrem de … suspect! Cel puțin de #coronavirus …”, a scris Cristescu.

Nu este pentru prima dată când Radu Cristescu trage un semnal de alarmă în legătură cu situația critică în care liberalii și președintele Klaus Iohannis au adus România. El declara, în urmă cu câteva zile, la Antena 3, că blestemul abătut asupra României, mai mare decât coronavirusul e reprezentat de Iohannis și PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *