Cristescu, atac fără milă la adresa lui Petrov: ”Trage un gât de Carmol, să-ți treacă nervii !”

Iulian Iacobescu

Viitorul deputat PSD Radu Cristescu scrie un text dur după ce Traian Băsescu a ieșit atât de penibil din politica românească, PMP pierzând alegerile la un scor de toată jena.

Bătrînul turnător Băsescu-Petrov s-a înecat ca bețivanul la malCei care cred că blestemele oamenilor sărmani sunt doar vorbe au un contra-exemplu recent : PMP, pluta de carton presat a scursurii cu pretenții vaporene pe nume Traian Băsescu, s-a scufundat, la doi metri de malul parlamentar.

” Se scufundaseu “, mai exact, ca să citez din marele intelectual de vapor și fan al corifeilor Liiceanu, Patapievici și Cărtărescu.

Păi, bine, măi, scurgător penal de sticle, cât credeai că o să-ți meargă mangleala pe sub masă ?! În urmă cu un an, mai mergea cu ciordeala și a reușit STS-ul să vă bage în Parlamentul European, că altfel erați acum doi fraieri plouați în stradă, tu și umflatul de Tomac !

De data asta – ghinion, ca să citez din alt clasic de carton. Nasol, așa-i, drojdierule ramolit …? Asta e soarta tuturor jegurilor cu pretenții de mari lideri. Așa că, Petroave, când mai umbli buimac după voturile alea care ți-au lipsit , să știi că sunt la Magda Bistriceanu, Doru Dennis, la mine și la Gelu Vișan.Nici nu știi cât mă bucur că ai luat țeapă, fraiere! Trage un gât de Carmol, să-ți treacă nervii ! Ori să-l pui pe umflatul de Tomac să-ți facă frecție pe la Bruxelles, că și ăla e cam liber de contract.

Apropo : ce fac fetele? Ioana a umflatului și Oana a lu’ chioru’ ? Plâng în batistă și oftează după vremurile când erai jupân ? Zi-le refrenu’ ăla vechi : în doi ani, și restu’ zile, vin și hainele civile. Sau dungate, că acuși se duce și imunitatea, iar dosarele de care știe toată lumea, puse acum în sertar, te așteaptă, unul după altul.

Dar nu fi trist, Petroave : după sentințele cu executare, poate ai noroc să fii coleg de celulă cu umflatul de Tomac, că și el are destule dosare puse la conservat. Strîns îmbrățisat cu el, o să-ți fie și cald, și moale, și bine.

Mă rog, nu chiar cum îți era cu prospătura din libertate, da’ tot mai bine decât dacă băieții de la răcoare te-ar face vădana lor.Hai, pa, și nu uita : strecoară spirtul prin pâine, că nu mai ai ficatul ca pe vremea când îți turnai colegii de școală. Vânturi din pupă, drojdiere de vapor ! a scris Cristescu.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=821304551750707&id=100016135086078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *