COVID-19. SUA au făcut anunțul, premieră mondială!

Claudia Popa

SUA nu mai cotizează la Organizația Mondială a Sănătății. Chirurgul general Jerome Adams a declarat, într-un interviu la radio XM, că, având în vedere noile date, întreprinderile vor începe să se redeschidă încă din mai, iar în iunie, altele.

Acest lucru este contrar dezlănțuirii de frică a doctorului Fauci și Bill Gates care au făcut un turneu media, amenințând publicul că întreprinderile ar putea să nu se redeschidă timp de șase luni la un an sau până când guvernele nu cumpără vaccinarea lor convenabilă, patentată în mod convenabil.

Grupul de lucru lucra, anterior, cu modele predictive, adesea criticate din cauza tendinței lor de a exagera posibilul efect al virusului asupra Statelor Unite.

Modelele care prezic moartea a milioane și sute de mii din America par să fie exagerate, deoarece datele în timp real arată numărul de decese mult mai mic.  De asemenea, Adams a spus că modelele preiau de obicei date din diferite culturi și locuri de pe glob, dar au putut urmări mai exact ce s-ar putea întâmpla în Statele Unite, pe baza datelor reale colectate în locuri precum California și New York.

Medicul a lăudat Coreea de Sud și Singapore, pentru că și-au deschis mai devreme granițele, la fel cum au făcut SUA cu călătorii din China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *