Coronavirus. Medic: ”Bravos națiune! Halal să-ți fie? Nu, rușine să-ți fie, că neglijezi salvatorii și aperi doar “aleșii”! ”

Claudia Popa

Doctorul Dan Grigorescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică și Reconstructivă de la Spitalul Clinic de Urgență din Brașov reacționează dur pe pagina sa de Facebook, ca urmare a faptului că parlamentarii au fost testați rapid pentru a se vedea dacă sunt sau nu infectați cu COVID-19.

în opinia sa, acest lucru arată dublul standard cu care se fac lucrurile în România.

”Dublul standard la români. O nouă dovadă.

“Chițac e infectat!”
Nici nu s-a stins bine ultimul sunet al exclamației care i-a făcut pe mulți PNL-iști parlamentari și guvernamentali (cu Orban în frunte)” să intre în panică existențială, că mai-marii Sănătății au și început să desanteze peste Guvern și Parlament sute de teste pentru evidențierea covidului! Sute de teste aplicate la sute de persoane care nu prezentau NICIO SIMPTOMATOLOGIE ! Dintre care, pe criteriile comunicate oficial, majoritatea nu se calificau pentru un astfel de screening!
Pe de altă parte, angajații din sistemul sanitar de urgență (de stat, evident!) au primit, tot prin desant oficial, nu teste, nu costume de astronaut, nu măști suficiente pentru a respecta procedurile internaționale, ci O BIATĂ documentație din care, rezumând la maxim, rezultă că testarea se aplică extrem de selectiv, personalul medical aflat la risc fiind în majoritate exclus de la această procedură dacă nu are deja semne de boală evidente (de tip “ori”-“ori”-“ori”-etc).
Bravos națiune! Halal să-ți fie? Nu, rușine să-ți fie, că neglijezi salvatorii și aperi doar “aleșii”!
Ca să nu msi vorbim de dublul standard aplicat în toate situațiile, începând cu consultațiile și terminand cu conferințele de presă !
Și încă asta nu e tot, pentru că deși știu ce spun, încă nu spun ce știu !”, a scris medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *