Consilier parlamentar: ”Eu cred că Violeta Alexandru ar trebui să rămână ea la sparanghel, că acesta îi e nivelul”

Iulian Iacobescu

Protestul muncitorilor ormâni din Germania, sătuli de umilințe și de salarii de mizeerie stârnește reacții în România. Consilierul parlamentar Cristian Vasilcoiu îi recomandă ministrului Muncii, Violeta Alexandru, să rămână ea să lucreze în locul românilor, în timp ce jurnalistul Ionuț Cristache este de părere că oamenii au fost înșelați, nu li se respecta drepturi minimale, sunt platiti in bataie de joc, sunt cazati in conditii improprii. In caz de o infectie in lant cel mai probabil vor fi pusi pe avioane ori trenuri si trimisi in tara! CHIAR NE FACEM CA NU I VEDEM SI CA NU I AUZIM!? ”

”Sute de muncitori români protestează la Bonn, dar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu are timp de ei, deși se află în Germania.
Omologul german se declară rușinat de situație, numai Violeta Alexandru nu înțelege ce înseamnă acest lucru.
Eu cred că Violeta Alexandru ar trebui să rămână ea la sparanghel, că acesta îi e nivelul.
Iar românii au fost trimiși acolo, inclusiv din zona carantină Suceava, cu autocarul, apoi avionul, de la Cluj, ca urmare a unor intelegeri la cel mai înalt nivel între România și Germania.
Dragă doamnă Violeta Alexandru, ministrul german al Muncii se declară rușinat, în vreme ce dvs., Vela, Orban și Iohannis nu aveți pic de rușine!”, a scris Vasilcoiu.

Sute de muncitori români protestează la Bonn, dar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu are timp de ei, deși se află…

Publicată de Cristian Vasilcoiu pe Marţi, 19 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *