Consilier parlamentar, clipe de coșmar: ”Domnilor Orban și Vela, vă bucurați?!”

Iulian Iacobescu

Consilierul parlamentar Cristian Vasilcoiu trăiește momente dramatice, acesta fiind amenințat și urmărit. Motivul este unul hilar: galeriștii lui Mititelu, îmbrăcați in tricouri negre cu Peluza Sud scris pe alb, l-au amenințat că îi taie gâtul, in Craiova, la ieșirea de pe o terasă, pe motiv că s-a bucurat că U Craiova a câștigat cu CFR Cluj!

Lucrurile au degenerat, însă, după cum relatează Vasilcoiu într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Marcel Vela (S), ministrul Afacerilor Interne, si premierul Ludovic Orban(D), participa la o conferinta de presa dupa ce a participat la sedinta Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU), in Bucuresti, luni, 9 martie 2020. EDUARD VINATORU/MEDIAFAX FOTO

”Sunt deja câteva zile de când am fost urmărit de niște galeriști de-ai domnului Mititelu, inițial cu masina, apoi pe jos, care au ținut sa îmi arate și transmită ca pot sa îmi taie gâtul!
M-au așteptat in fata unei terase in care am văzut meciul U Craiova – CFR Cluj, m-au urmărit cu masina, apoi pe jos, apoi au apărut din spate, țipând ca îmi taie gâtul, pe o straduta!
Norocul meu ca eram cu doi prieteni!
Am depus plângere la Poliție încă din acea seara!
Azi au mers peste unul dintre martori sa îl amenințe din nou in fel și chip sa își retragă plângerea și sa reitereze ca o sa ne taie gâtul, și lui și mie!
Domnule Mititelu, sunteți sigur?!
Domnilor Orban și Vela, va bucurați?!”, a scris Vasilcoiu.

https://web.facebook.com/100000694613789/posts/3362627273770393/?d=n&_rdc=1&_rdr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *