Ciolacu, exploziv: ”Ați scos-o pe incapabila accea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale”

Iulian Iacobescu

Liderul social democrat Marcel Ciolacu a avut o ieșire extrem de puternică la adresa Guvernului PNL pe care îl acuză de proasta gestionare a situației școlilor mai ales acum, în timp de pandemie,

Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii VOR SĂ FACĂ ȘCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți! Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?!Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic! Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că #școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățil , a scris Ciolacu.

Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 13 septembrie 2020

One thought on “Ciolacu, exploziv: ”Ați scos-o pe incapabila accea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale”

  1. Daca cineva ar spune acum PSD e vinovat, eu as răspunde așa: da, pe jumătate adevărat, pt că nu PSD, dar președintele Ciolacu, da, este vinovat că a urcat scroafa PNL în copac și nici nu accepta asocieri s o dea Jos. Prefera să piardă membri de partid, parlamentari, cu aceeași indiferenta cu care ne tratează (de fapt nici nu și mai amintește!) pe noi, alegătorii! Ciolacu e la fel de vinovat ca și Guv.Sau! Egal, sau mai mult, pt că a avut puterea sa schimbe aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *