O celebră avocată șterge pe jos cu Orban și Cîțu

Eliza Ene Corbeanu scrie, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că, ”fără îndoială”, comportamentul de ieri al lui Florin Cîțu intră în categoria de ”idiot util”. Legătura cu Ludovic Orban.

Situația din peisajul politic al României nu mai poate fi privită, sub nici o formă, într-o notă gravă, deși, din păcate, este de-a dreptul îngrijorătoare.

Cunoscuta avocată Eliza Ene Corbeanu a reușit să surprindă, în câteva rânduri postate pe pagina sa de Facebook, adevăratul portret al politicii românești, la cel mai înalt nivel.

”Fără îndoială, comportamentul de ieri al omului politic Câțu se încadrează perfect în conceptul de “idiot util” reintrodus de Lenin.
Idiotul util este acea persoană care, în mod gratuit, face apologia unui anumit regim politic, iar mulți dintre politicienii noștri concurează cu succes la marele premiu eri, premierul nimănui – domnul Câțu, s-a răsculat, a vrut să fie și el cineva, măcar puțin, preț de-o poză sau de-un breaking news.
N-a fost să fie că asta-i politica, astea sunt combinațiile.
In toiul nopții, însă, surghiunitul domn Câțu a invocat magia neagră, a chemat spiritele malefice și le-a cerut răzbunare.
Ei și cine e suspect azi de Corona virus ?
Să aud !
Chiar premierul demis, înlocuit, interimar, propus Ludovic Orban!
Life is such a bitch!”, a scris aceasta.

Ludovic Orban a anunțat, în urmă cu scurt timp, că se va izola la Vila Lac 1, unde își va exercita toate atribuțiile, fără să mai aștepte ancheta epidemiologică.

De asemenea, toți parlamentarii PNL și toți jurnaliștii prezenți la Parlament vor fi testați, iar Klaus Iohannis va face consultări prin teleconferință.

Reacția vine după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost depistat pozitiv cu COVID – 19. Politicianul a participat, luni, la ședința Biroului Permanent Național al PNL.

Iulian Iacobescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *