Ambasada SUA, cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Ciolacu și PSD

Iulian Iacobescu

În cursul zilei de astăzi, ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a transmis un mesaj pentru liderul social democrat Marcel Ciolacu. Reacția șefului diplomației americane în România vine învestirea în Parlament a noului Guvern Ludovic Orban.

Din pricina faptului că majoritatea liberalilor au fost în izolare și n-au avut cum să meargă să-și voteze guvernul, cabinetul PNL a fost instalat la Palatul Victoria cu votul masiv al social-democraților. În ultimii ani, laudele ambasadei SUA la adresa social-democraților au fost rare.

„În numele preşedintelui Trump doresc să exprim aprecierea mea profundă pentru faptul că românii s-au unit în acest moment de criză pentru a răspunde la o problemă de magnitudine globală. Membrii diferitelor partide politice, în special preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care au acţionat rapid pentru confirmarea şi depunerea jurământului de către guvern, trebuie lăudaţi pentru faptul că au pus siguranţa României şi a poporului său mai presus de apartenenţa politică. Ei au dat un exemplu de leadership în circumstanţe exigente”, scrie în mesajul ambasadorului SUA, potrivit stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *