Afaceri cu morți în Neamț. Liberalii n-au nici un Dumnezeu

Iulian Iacobescu

Fantoma lui Băsescu bântuie Spitalul Județean Neamț, acolo unde patronul unei firme de pompe funebre, membru PMP, a fost pus, ”garantat PNL” în fruntea Spitalului Județean Neamț.

La prima vedere pare o glumă sinistră în plină criză COVID-19, dar este, din păcate, adevărul crud.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, că a avut dintotdeauna bănuiala că liberalii vor să îngroape sistemul sanitar de sănătate.

”ȘOCANT!!! PATRON DE POMPE FUNEBRE GARANTAT DE PNL NEAMȚ LA CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ‼️

Sunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu.

Mă întreb retoric, firește, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele și manichiuristele din PNL,(așa cum a făcut Grindă la Vrancea), la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am așteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul sănătății nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Județean și l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire și pompe funebre?

Nemțenii mor și se imbolnăvesc pe capete iar voi inconștienților puneți să se ocupe de viața oamenilor un domn specializat în înmormântări?!
Cum vă uitați în ochii medicilor din Spitalul Județean, oameni cu o înaltă expertiză profesională, când ați pus să-i conducă un om fără nicio calificare în domeniul sănătății?!

Poate se mai fac greșeli cu oameni nepricepuți și mediocri numiți pe funcții (a se vedea cazul actualului prefect) dar acum când suntem în această situație dramatică, astfel de erori sunt nepermise, șocante și de-a dreptul iresponsabile.

Îmi cer eu iertare nemțenilor și cadrelor medicale, promit că imediat ce Spitalul Județean va reveni la Consiliul Județean, voi numi un manager cu pricepere în domeniul sănătății!

Ați reușit din nou să faceți județul de râsul țării, LEPRE GALBENE!!!

Rușine să vă fie !!!”, a scris Arsene.

⚠️🚨ȘOCANT!!! PATRON DE POMPE FUNEBRE GARANTAT DE PNL NEAMȚ LA CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA…

Publicată de Ionel Arsene pe Sâmbătă, 16 mai 2020

One thought on “Afaceri cu morți în Neamț. Liberalii n-au nici un Dumnezeu

  1. Chiar se potrivește, fiind o zonă cu focar,el te omoară el te îngroapă. Ce am ajuns si ei urlau de competență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *