Radu Cristescu, PSD: Adevărul din spatele ieșirii “controlate” a președintelui Iohannis la adresa PSD

Iulian Iacobescu

Politicianul Radu Cristescu, PSD, abordează cu mult curaj și responsabilitate o problemă foarte delicată, despre care mulți se feresc să discute: convorbirea telefonică Iohannis-Trump. Mai mult, Cristescu subliniază că raportul primit de președintele american Donald Trump vorbește punctual de PNL.

”Adevarul din spatele iesirii “controlate” a președintelui Iohannis la adresa PSD

Cheia întregii regii se afla in convorbirea telefonică dintre Klaus Iohannis și Donald Trump. Ce a discutat, de fapt, Iohannis cu Trump?
De ce nu pot fi comunicate aceste discuții, dacă tot e vorba de niște ventilatoare, așa cum ne anunța comunicatul searbăd al președinției ?
Vi se pare ca Trump sta sa-i dea raportul lui Iohannis?
Zice Iohannis:”i-am spus lui Trump foarte franc(sîc), noi contăm pe Statele Unite și NATO pentru a asigura securitatea noastra pe flancul estic.” Dar, cine te ataca, băi Friț pe flancul estic? Adică, de ce i-ai spus asta franc(sîc)? Ce, pana acum nu ne-au asigurat-o? Aoleu!
Ce a intervenit intre timp? Poate nu știi, dar noi plătim 2% din PIB pentru armata, in condițiile in care altii nu platesc.
Urmează o criza economică care ne va pune la pământ.
De ce te temi Friț ca nu vom fi apărați de NATO?
Fiindca asta zice Iohannis.
De fapt, adevarul e altul. Discuția s-a axat pe dezvăluirile de corupție din Washington Post, unde suntem comparați cu Bangladesh la corupție. Asta este in articol, dar raportul primit de președintele Trump nu vorbește de România, ci vorbește punctual de PNL, de acte de corupție săvârșite de Guvernul Orban in criza de pandemie.
Mai rău de atât nu se poate!
Aici este vorba și de exportul de muncitori romani in Germania, pe comisioane grase.
Atât de grave sunt faptele, încât au ajuns pe masa președintelui Americii, și nu numai. In urma acestui raport, Trump și Iohannis au avut o discuție telefonică, pentru faptul ca președintele Trump l-a girat, in urma vizitei acestuia la Washington. Știți vizita când a plecat Iohannis bou la Washington și s-a întors vacă cu șapca. Conform informațiilor pe care le-a primit Iohannis, că acest raport a ajuns și in alte cancelarii europene, fiind o chestiune de timp pana va exploda public, inclusiv in România, Frițache de la Sibiu a ieșit cu aceste declarații, ca sa deturneze atenția de la articolul din Washington Post, in care eram făcuți praf, ca tara. Asta in momentul in care și-a dat seama ca acesta poate fi începutul sfârșitului pentru el și pentru PNL. Având informația ca in Parlament va trece tacit legea cu secuii, probabil consultând-se doar cu bovina de Dudu Ionescu (nu cred ca generalii lui sunt așa de tampiti) s-a gândit sa dea din nou vina pe PSD, pe o tema falsa și alimentata artificial. Liebe Friț, aceasta lege pe care ai făcut atâta tam-tam, a fost adoptată tacit pe 23 aprilie, iar tu, băi Friț, ai sărit, ca prostul din baie, pe 29… după 6 zile.
Intervenția președintelui, de ieri, pe acest subiect, trebuie analizată mai întâi de psihiatri și neurologi, apoi de politicieni. Asta, deoarece balamucul de la PNL și ospiciul de la Cotroceni au mai mulți internați și un pacient in stare gravă, Klaus Iohannis.
Aloo, Salvarea ?
De când conduc nebunii ospiciul ?
O cămașă de forță XXL, vă rog, pentru pacientul merkelez!”, a scris Cristescu.

Adevarul din spatele iesirii “controlate” a președintelui Iohannis la adresa PSDCheia întregii regii se afla in…

Publicată de Radu Cristescu pe Joi, 30 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *