Acuzații grave: ”Când presa le-a dezvăluit ultima afacere, ministrul educației a anulat licitația – de frică!”

Iulian Iacobescu

Anularea licitației pentru măști medicinale destinate elevilor și cadrelor didactice de către Ministerul Educației și Cercetării stârnește scandal.

Partidul Social Democrat spune că liberalii a vrut să facă bani pe spinarea elevilor.

”Cinismul liberalilor n-are margini: au vrut să facă bani și pe spinarea elevilor folosind aceeași șmecherie a licitației regizate în câteva ore!

⚠️Acum 40 de zile Iohannis declara că totul va fi pregătit ca elevii să aibă #măști când revin la școală, la examene. Avea dreptate, erau pregătiți: să tragă tunuri pe bani publici în plină pandemie. Azi, când presa le-a dezvăluit ultima afacere, ministrul educației a anulat licitația – de frică!

⚠️Acum nu le-a mai mers să tragă #țepe cu măști la suprapreț și fără factură, cum făcea chiar farmacia deținută de familia ministrului Sănătății.

❗ S-au folosit de pandemie pentru a face bani pe seama tuturor românilor. Asta e masca bunei guvernări în spatele căreia liberalii își umplu buzunarele!”, au explicat social democrații.

Cinismul liberalilor n-are margini: au vrut să facă bani și pe spinarea elevilor folosind aceeași șmecherie a licitației regizate în câteva ore!⚠️Acum 40 de zile Iohannis declara că totul va fi pregătit ca elevii să aibă #măști când revin la școală, la examene. Avea dreptate, erau pregătiți: să tragă tunuri pe bani publici în plină pandemie. Azi, când presa le-a dezvăluit ultima afacere, ministrul educației a anulat licitația – de frică! ⚠️Acum nu le-a mai mers să tragă #țepe cu măști la suprapreț și fără factură, cum făcea chiar farmacia deținută de familia ministrului Sănătății. ❗ S-au folosit de pandemie pentru a face bani pe seama tuturor românilor. Asta e masca bunei guvernări în spatele căreia liberalii își umplu buzunarele!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 25 mai 2020

One thought on “Acuzații grave: ”Când presa le-a dezvăluit ultima afacere, ministrul educației a anulat licitația – de frică!”

  1. Nu înțeleg atitudinea domnului Vela ne crede așa de prosti pe toți romanii? ce sănătate apară el a romanilor? amenzi mari bațăranilor ca au întârziat 5 minute? sau lăsatul sa mori în spital fără sa fii tratat de ce boala aveai apoi mort te trece la covit .ce covit e asta ? ministra muncii a fost în Germania.a stat în carantina la întoarcere? sau ea nu respecta legea numai prostimea ….Chiar ne c e de ți orbi domnul Vela mare credincios va crede ți dar va bate ți joc de romani…Așa sa va ajute dzeu și sa ajunge ți la spital unde sa fiți lăsat sa muriți Cum li sa făcut romanilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *