Cu guvernul ăsta… singura solutie – să ne lăsăm viata în mâna lui Dumnezeu. Habarnistul Stamule

Claudia Popa

Daniel Constantin, cetățean care a trăit 10 ani în diaspora, cu studii de sociologie, politologie si psihologie, lansează un atac nimicitor la adresa lui Tănase Stamule, consilier de stat pe probleme economice, în cadrul Cancelariei primului ministru, arătându-i, cu subiect și predicat, că nu știe despre ce vorbește.

”L-am ascultat pe Stamule mai devreme discutand despre masurile economice. Cine e Stamule? E consilierul primului ministru pe economie.

Practic 0 pentru populatie, dar statul salveza bancile.
Pe langa faptul ca nu stia despre ce vorbeste si doar o ardea cu 2-3 sloganuri, a mai spus ca “se lucreaza la ordonanta de urgenta”. Aia pentru astia ramasi fara job. Inca se lucreaza la ea. Doar ca ce sa vezi.. a fost adoptata. Dar se lucreaza la ea.
Cum dracu au reusit sa dea 25 de ordonante intr-o singura seara, si la asta se lucreaza de 10 zile?
Bai nene.. o singura ordonanta, una bucata aveati de dat pe economie… UNA!
La cat de priceputi sunt astia, fac pariu ca mai toate OUG’urile date in perioada asta vor pica fie ca nu sunt conforme normelor, fie ca sunt anti-constitutionale, fie ca Starea de Urgenta nu e definita cap coada.

Cea mai tare afirmatie a fost de departe aia cu chiriile pentru spatii comerciale. Se vor amana. Practic ce inseamna asta: daca ai un spatiu pe care platesti 3 mii de euro chirie, si 3 luni esti amanat de la plata, cand vei dori sa-ti reiei activitatea, vei avea 9000 de euro din amanari si 3000 chiria in curs.
Adica le faci mai mult rau comerciantilor.

Bai, Stamule, asta… o fi de meserie frizer? Hair-stylist?
Stiti ca Biserica ne indeamna sa ne lasam viata in mainile Lui Dumnezeu. Sincer… cu guvernul asta, cred ca a ramas singura solutie.

P.S.- a zis ca n-au terminat-o dar au adoptat-o… dar n-au terminat-o pentru ca se facuse 12 seara. Deci… cum?!”, a scris Daniel Constantin.

L-am ascultat pe Stamule mai devreme discutand despre masurile economice. Cine e Stamule? E consilierul primului…

Publicată de Daniel Constantin pe Vineri, 27 martie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *